Auberge des Moules

In het Zeeuws-Vlaamse Philippine, waar ooit de eerste mosselhaven van ons land lag, vindt u Auberge des Moules.

Dit restaurant geniet nationale en internationale faam en is al meer dan 40 jaar een begrip voor liefhebbers van schaal- en schelpdieren. Vanwege de warme, ongedwongen sfeer en de service met een glimlach zult u zich in de Auberge vrijwel direct thuis voelen.

In de keuken wordt veelal gewerkt met streekeigen producten en altijd met verse ingrediënten. De Zeeuwse zeevruchten voeren de boventoon op de menukaart, maar ook als u niet van schaal- en schelpdieren houdt bent u bij Auberge Des Moules aan het goede adres.

Langs komen?

Visserslaan 3
4553 BE Philippine
0115 491265
info@aubergedesmoules.com
www.aubergedesmoules.com

Menu

Voorgerecht
Oosterscheldekreeft met crème van wortel, saffraanmayo, citrusvinaigrette.

Hoofdgerecht
Halve Oosterscheldekreeft, bereiding naar keuze Belle-Vue, gegrild met verse kruiden of Pot-au-feu.

Nagerecht
Dessert.