Skip to main content

STRANDRESTAURANT OUR SEASIDE

Our Seaside is een eigentijds restaurant in een sfeervol ingericht strandpaviljoen te Renesse. U kunt er vanaf het ruime terras genieten van een prachtig uitzicht op de Noordzee.
Het paviljoen is niet alleen geschikt om te dineren, maar ook een ideale plek voor (huwelijks)feesten, partijen, evenementen, teambuilding of vergaderingen. U kunt het hele jaar door reserveren, ook voor een lunch- of dinerarrangement. Het paviljoen is tevens goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het à-la-carte menu bestaat voornamelijk uit zorgvuldig bereide vlees- en visgerechten. Maar ook vegetariërs kunnen uitstekend bij dit strandrestaurant terecht. De zeer ervaren keukenbrigade presenteert altijd een uiterst gevarieerd aanbod van culinaire verwennerijen.

Langskomen?

Strand Renesse, Oost 2
Strandopgang Kijkduin, Rampweg
4325 LG Renesse
0111-462100
info@ourseaside.nl
www.ourseaside.nl

WAAR EET IK DE OOSTERSCHELDEKREEFT

Bij de Stichting Promotie Oosterscheldekreeft zijn de volgende restaurants aangesloten in De Kring van de Oosterscheldekreeft.

Deze restaurants serveren in het seizoen (30 maart-tot 16 juli 2023) een heerlijk menu met in elk geval in een van de gangen Oosterscheldekreeft. De samenstelling van het menu en de prijs ervan staat vermeld op de website van het betreffende restaurant. Meer restaurants die zich gaan aansluiten bij de Kring van de Oosterscheldekreeft volgen.