Hostellerie Schuddebeurs

Hostellerie Schuddebeurs is een landelijk gelegen hotel in Zeeland met een gastronomisch restaurant. Geniet van de bosrijke omgeving in onze tuin met terras. Profiteer van gratis draadloos internet en gratis parkeerruimte.

Ons culinair hotel heeft romantische en sfeervol ingerichte kamers met koffie- en theefaciliteiten en eigen badkamer. Er is een lounge met een bibliotheek en een bar. Bij mooi weer kunnen lunch en diner op het terras worden geserveerd.

Het gehele jaar worden in het restaurant regionale en seizoensgebonden gerechten geserveerd. Zo vindt u op onze kaart vanaf deze herfst weer mooie lokale wildgerechten, waaronder hert uit de Domeinen bij Burgh, fazant en wilde eenden uit de polder en de mooie wintergroenten van Dieneke Klompe.

In de omgeving van Schuddebeurs kunt u uitstekend wandel- en fietstochten maken. De historische stad Zierikzee is per auto in slechts 5 minuten bereikbaar. Golfliefhebbers vinden twee golfbanen op slechts 30 minuten afstand.

Hostellerie Schuddebeurs is een Hampshire Classic en aangesloten bij Relais Restaurants en Historic hotels of the Benelux.

Menü

Kleine salade met Oosterscheldekreeft, watermeloen, artisjok en dragonmayonaise.

In gerookte boter geweld vlees van Oosterscheldekreeft, asperges en zeegroenten.

Vanillerijst met rabarbercompote, citroenmousse en frambozen roomijs.