Skip to main content

Kring viert 20e verjaardag

Op donderdag 26 maart 2020 wordt het Oosterscheldekreeftseizoen weer op feestelijke wijze geopend. Vanaf dit moment mag er door een selecte groep vissers weer gevist worden op de Oosterscheldekreeft en kunt u deze nuttigen in de verschillende restaurants die zijn aangesloten bij de Kring van de Oosterscheldekreeft. Het seizoen loopt tot en met woensdag 15 juli 2020.

Net als ieder jaar zullen de eerste kreeften op de laatste donderdag van maart gevangen worden en zal de allereerste Oosterscheldekreeft geveild worden voor een goed doel. Niet als ieder jaar betreft het een jubileum editie, de Kring van de Oosterscheldekreeft bestaat namelijk 20 jaar! Dit resulteert niet in hele grote veranderingen, maar wel zal dieper ingegaan worden op het ontstaan van de Kring en de Stichting Promotie Oosterscheldekreeft en zal er natuurlijk wat extra liefde in de bereiding van onze Zeeuwse trots worden gestopt.

Wanneer het seizoen voorbij is, en er dus niet meer op de kreeft gevist mag worden, zijn de Oosterscheldekreeften verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Een telefoontje voorafgaand aan uw diner wordt geadviseerd.

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het up to date maken van de website, de organisatie van het openingsspektakel, het voorbereiden van de driegangenmenu’s en het verwezenlijken van het nieuwe magazine. Voor de laatste ontwikkelingen kunt u ons volgen via Facebook.