Het Oosterscheldekreeftenseizoen loopt ieder jaar vanaf de officiële opening op de laatste donderdag van maart tot en met 15 juli. Na het seizoen is de Oosterscheldekreeft beperkt verkrijgbaar bij de restaurants die de gevangen kreeften in een homarium bewaren. Dus zolang de voorraad strekt. Wilt u zeker weten of er nog Oosterscheldekreeft wordt geserveerd bij de Kringleden van de Oosterscheldekreeft kunt u dit het beste telefonisch of per mail vragen.
2024 In 2024 loopt het Oosterscheldekreeftenseizoen van donderdag 28 maart tot en met maandag 15 juli. Vanaf die datum mogen de kreeftenvissers de Oosterscheldekreeft niet meer aan wal brengen maar zoals gezegd, als de aangesloten restaurants dan nog een voorraad Oosterscheldekreeft in hun kreeftenbakken hebben, dan kunnen zij die nog wel serveren.
Foto-impressie opening Oosterscheldekreeftseizoen 2024
Angela Verdam van Scherp! Fotografie maakte deze fantastische foto’s van een geslaagde opening van het Oosterscheldekreeftseizoen 2024!
…