Little Spoon: Opening seizoen Oosterscheldekreeft 2016

14 april 2016 — Publicaties

Op donderdag 31 maart opende het seizoen van de Oosterscheldekreeft. Ik was er bij en kwam tot de conclusie dat die kreeft uit Zeeuwse wateren echt de lekkerste ooit is. Vandaag vertel ik je er alles over.

GEEN ALLEDAAGSE KOST

Zet een bereide kreeft voor mijn neus en de kans is groot dat ik mijn mond dichthoud tot ik het zachte vlees eruit gepeuterd heb. Ik vergeet zelfs mijn wijn te drinken. En dat zegt veel hoor. Het hele pakket vind ik fantastisch. Eten van kreeft heeft iets feestelijks. Voor mij is het geen alledaagse kost. Het pielen tot je al het kreeftenvlees eruit hebt. Dat gevoel, dat je nog een stukje kreeft ontdekt, terwijl je dacht dat alles op was, is geweldig. Als meisje van een jaar of acht vond ik dat al. Ik speelde met de Barbies maar was ook dol op eten van lekkers uit de zee.

Lees het gehele artikel op Little Spoon